Zvolte si svou zemi
Ground Game Česko
Ground Game Deutschland
Ground Game Worldwide
Ground Game Ireland
Ground Game Polska
Ground Game România
Ground Game Slovenija
Poštovné zdarma od 3 000,00 Kč
Uložit do nákupního seznamu
Vytvořit nový seznam oblíbených

Odporové gumy

( množství produktů: 4 )
Cena
-
Zobrazit pouze
Odstranit všechny filtry

Odporové gumy

( množství produktů: 4 )

Odolná guma funguje na základě tahové pevnosti. Při tréninku s odporovými gumami musí vaše tělo pracovat více než bez nich, aby dosáhlo stejné úrovně pohybu. Vaše svaly tak budou silnější a odolnější.

 

Trénink s posilovacími gumami je skvělý způsob, jak zlepšit sílu a vytrvalost. Odporové gumy umožňují procvičit každou svalovou partii a také pomáhají udržet rovnováhu během tréninku. Kromě toho jsou odporové gumy lehké, takže si je můžete vzít kamkoli.

 

Trénink s odporovými gumami můžete provádět prakticky kdekoli: doma, venku, v posilovně, v práci během přestávky nebo dokonce na letišti při čekání na letadlo. Odporové gumy Ground Game jsou:


- univerzální - můžete s nimi procvičovat každou část těla,
- odolné - při výrobě používáme latex a TPE, které jsou trvanlivé a odolné na roztažení,
- mal0 - zejména mini pásky, abyste je mohli mít vždy u sebe.

Tréninkové gumy - proč je mít?

Trénink s posilovacími gumami může zlepšit sílu, vytrvalost a svalovou figuru. Kromě toho může takový trénink pomoci s rovnováhou a koordinací.

Odporové gumy zpestřují trénink a úspěšně nahrazují některé vybavení, které se obvykle nachází v posilovně. Pomocí gum můžete trénovat jakoukoli část těla, ať už jde o silový, výkonnostní nebo rychlostní trénink.


- Posílení svalů,
- Spalování tělesného tuku,
- Pořádně se zahřejete a protáhnete,
- Zvětšíte rozsah pohybu,
- Zlepšení kondice,
- Návrat do formy po zranění.

 

Jak vybrat tréninkové gumy?

Všechny posilovací gumy doporučujeme jak začátečníkům, kteří s tréninkem teprve začínají, tak profesionálům, kteří hledají nové formy cvičení. Při výběru gum věnujte pozornost jejich odolnosti - v tomto případě je barva nejen otázkou estetiky, ale také značení. Podrobné informace najdete v popisu produktu. Ground Game nabízí 2 typy gum:


Tréninkové gumy power band- dlouhé uzavřené gumy z latexu. Power bands jsou také tréninkové gumy pro přítahy na hrazdě.


- Oporové gumy mini band - krátké uzavřené pásky z TPE.

 

Odporové gumy - trénink

Tréninkové gumy můžete používat k samostatnému cvičení nebo pro cvičení s jiným vybavením. V závislosti na vaší úrovni pokročilosti mohou gumy pohyb usnadnit, např. při zvedání na hrazdě, nebo ztížit, např. při roztažení nohou. Podívejte se na příklady cvičení s posilovacími gumami, které jsme připravili s osobním trenérem Przemek Wojdalski: více na YouTube.

pixel