Zvolte si svou zemi
Ground Game Česko
Ground Game Deutschland
Ground Game Worldwide
Ground Game Ireland
Ground Game Polska
Ground Game România
Ground Game Slovenija
Poštovné zdarma od 3 000,00 Kč
Uložit do nákupního seznamu
Vytvořit nový seznam oblíbených

SPORTOVNÍ VÝŽIVA

( množství produktů: 10 )
Cena
-
Zobrazit pouze
Odstranit všechny filtry

SPORTOVNÍ VÝŽIVA

( množství produktů: 10 )

V Ground Game si nyní můžete pořídit nejen špičkové vybavení a oblečení pro bojové sporty, ale také kvalitní doplňky stravy. Ground Game Labs je náš nejnovější projekt, na kterém jsme pracovali dlouhou dobu. Spolupracujeme se spolehlivými výrobci, kteří jsou špičkami ve svých oborech, a zdokonalujeme složení a chuť každého výrobku tak, aby splňoval naše náročná očekávání.

 

Co Ground Game Labs nabízí?

- proteiny WPI The Whey of the Samurai- syrovátkový proteinový izolát s přírodním sladidlem ze stévie ve 3 příchutích: vanilkový krém, jahodová zmrzlina, čokoláda-malina. Protein je k dispozici v 700g balení a ve 30g vzorcích.

 

- Kreatin Creature - kreatin malát s příchutí exotického ovoce slazený stévií. Čisté složení, bez přidaného cukru. Balení obsahuje 300 g kreatinu (50 porcí po 6 g).

 

- Sada shotů Vital Kick - 100% přírodní šťáva lisovaná za studena. Složení obsahuje zázvorovou šťávu, med, citronovou šťávu, kokosovou vodu, kurkumovou šťávu a kajenský pepř. Je to solidní dávka vitamínů a sada obsahuje 9 lahviček po 50 ml.

 

- Káva Arabica - zrnkovou kávu vybíral a pražil polský mistr v Roastingu. Její oříšková chuť a nízká kyselost již zaujala nejednoho milovníka kávy.

Co je proteinový doplněk?

Proteinový doplněk je doplněk stravy určený k doplnění denního příjmu bílkovin. Bílkoviny jsou základní živinou, která pomáhá udržovat svalovou hmotu a zabraňuje jejímu rozpadu. Proteinové doplňky mohou být užitečné pro lidi, kteří se snaží udržet optimální tělesnou hmotnost nebo kteří chtějí zvýšit svalovou hmotu. Bílkoviny jsou také nezbytné pro regeneraci svalů po tréninku.

 

Je možné zhubnout pomocí proteinových doplňků?

Protein sám o sobě hubnutí nezpůsobí, ale určitě k němu může přispět. Bílkoviny posilují svaly a pomáhají je obnovovat po intenzivním tréninku. Správná proteinová suplementace může zrychlit váš metabolismus a spálit více kalorií.

 

Jaké typy proteinových doplňků existují?

Existuje mnoho typů proteinů a každý z nich má své výhody a nevýhody. Nejoblíbenějšími jsou syrovátka, sója. Syrovátka je bohatým zdrojem bílkovin, které tělo snadno vstřebává. Sója je naopak bohatým zdrojem rostlinných bílkovin a dodává tělu vitamíny a minerály. Je oblíbenou volbou pro ty, kteří se vyhýbají mléčným výrobkům, a pro vegetariány nebo vegany. 

 

Nejoblíbenější typy syrovátkové proteinů

- WPI - WPI je zkratka pro Whey Protein Isolate nebo syrovátkový proteinový izolát. Jedná se o jeden z nejoblíbenějších a nejúčinnějších typů proteinové výživy. WPI je bohatým zdrojem aminokyselin a poskytuje tělu vše, co potřebuje k budování svalů.

 

- WPC - WPC je zkratka pro Whey Protein Concetrate nebo koncentrát syrovátkové bílkoviny. Je to také oblíbený a účinný typ proteinového doplňku. WPC obsahuje více bílkovin než WPI, ale je méně čistý a poskytuje tělu méně aminokyselin.

 

- WPH - WPH je zkratka pro Whey Protein Hydrolysate neboli hydrolyzovaný syrovátkový protein. Jedná se o nejdražší a nejčistší protein, který se snadno vstřebává do těla. WPH se doporučuje zejména těm, kteří se věnují vytrvalostním sportům, protože rychle doplňuje aminokyseliny v krvi.

 

Kdy užívat protein?

Protein je nejlépe konzumovat ihned po tréninku, protože tehdy ho tělo nejlépe využije. Užíváním bílkovin před spaním dodáte tělu aminokyseliny, které potřebuje k regeneraci svalů během nočního odpočinku. Každé tělo je jiné, a proto by suplementace bílkovinami měla být přizpůsobena individuálním potřebám. U lidí, kteří se věnují silovým sportům a chtějí zvýšit svalovou hmotu, se předpokládá, že optimální příjem bílkovin je 1,4 až 2 gramy na kilogram tělesné hmotnosti.

 

Co se stane, když sníte příliš proteinů?

Nadbytek bílkovin ve stravě může způsobit nerovnováhu vápníku a hořčíku a snížit hladinu vitaminu C. Může také vést k hyperurikémii (nadměrnému obsahu kyseliny močové v krvi) a k nervovým a ledvinovým potížím.  Nezapomeňte množství bílkovin upravit podle úrovně vaší fyzické aktivity. Pokud nejste fyzicky aktivní, vaše tělo nepotřebuje tolik bílkovin.

pixel