Zvolte si svou zemi
Ground Game Česko
Ground Game Deutschland
Ground Game Worldwide
Ground Game Ireland
Ground Game Polska
Ground Game România
Ground Game Slovenija
Poštovné zdarma od 3 000,00 Kč
Uložit do nákupního seznamu
Vytvořit nový seznam oblíbených

Zimní čepice

( množství produktů: 4 )
Cena
-
Velikost
Zobrazit pouze
Odstranit všechny filtry

Zimní čepice

( množství produktů: 4 )

Věděli jste, že přibližně 70 % tepla uniká hlavou? Pečujte o sebe výběrem zimní čepice Ground Game, které jsou v chladných dnech nezbytným doplňkem. Jsou teplé, pohodlné a stylové. Skvěle se hodí každodennímu zimnímu outfitu, trénink venku nebo otužování. Zimní čepice je elastická, aby se přizpůsobila každé hlavě, a díky univerzálnímu střihu a designu je ideální pro muže i ženy. 

Proč nosit v zimě čepici

Rýma nebo bolesti dutin v zimě? Pokud si vážíte zdraví a vyhýbáte se nemocem jako čert kříži, je zimní čepice jedním z nejlevnějších způsobů, jak o sebe v zimě pečovat. Zimní čepice chrání hlavu před nepříznivými povětrnostními podmínkami, jako jsou nízké teploty, vítr a sníh. Pomáhá také udržovat tělo v teple. Tímto způsobem minimalizujete riziko nachlazení, bolavých dutin a omrzlých uší :) Pečujte o své zdraví a noste zimní čepici.

Která zimní čepice pro vás bude ideální?

Nejprve si musíte určit, jaký styl nejlépe vyhovuje vaší osobnosti. Dáváte přednost klasickým střihům, zajímavým doplňkům nebo spíše tlumeným barvám? Na Ground Game najdete klasické černé čepice i barevné čepice s bambulí. Všechny vynikají kvalitou a propracovanými detaily. 

pixel